zondag 13 februari 2011

Benidorm Bastards (8): Laatste ronde


De laatste training zit erop. Opnieuw vier uurtjes peddelen door het Spaanse land. De thermometer gaf 21 graden aan, wat voor ons het seintje was de armen en benen iets bij te bruinen. De laatste keer Coll de Rates, laatste keer afzien bergop, laatste keer koffie langs de kust. Bakkie koffie in Calpe, één euro en tien cent, veruit het goedkoopst van de hele week. Geen gebak, er werd hard getraind vandaag.

De laatste training van de week betekende de laatste trainingsuren van 38 uren training in tien dagen. Bergop heb ik nogal eens afgezien tijdens de blokjes D3. Bergaf genietend van het lekkere zonnetje en de schone Spaanse natuur. Traditioneel werd de training afgesloten met een bakkie koffie aan de boulevard.

Morgen is het weer tijd voor de terugvlucht naar Nederland. Daar zullen we ons verder klaarstomen voor het seizoen 2011. Jan en ik hebben toch wel enige aspiraties en verwachtingen dit seizoen, dus moet er in Nederland nog hard doorgetraind worden. Wellicht dat ik volgende week deel kan nemen aan een trainingskoersje, dan komt de snelheid weer in de benen en mag het seizoen echt beginnen.